Where ever I lay....

Allmänt
.....My hat thats my home sjöng min ungdomsidol Paul Young nångon gång på det glada 80-talet.

Det stämmer faktiskt ganska bra in på mig. Så länge jag känner mig trygg, det är rent och fräscht och har en god stämning/känsla så har jag lätt av trivas. Missförstå mig rätt. Mitt hem är min borg. Men jag är så glad att jag har lätt för att trivas.

Ni har säkert alla en eller flera goda vänner/släktingar som ni verkligen trivs tillsammans med. Men när ni besöker deras hem, som verkligen inte har några fel, så trivs ni inte. Ni vet känslan vill aldrig infinna sig. Medans andra hem så trivs man i som att det nästa vore ens eget.

Har funderat kring detta idag när jag låg och solade och liksom bara älskade livet. Just Malta är ett sådant ställe som jag kom att gilla skarpt redan vid mitt första besök för 1 år sedan. Nu är jag här för fjärde gången och den fina känslan håller i sig. 

Jag undrar ibland om det har och göra med att jag är en rutinmänniska.?!

Som här på ön tex. Jag går min morgonpromenad, hälsar på folk jag möter. Köper min raw protein shake på Dr Juice, som då många gånger känner igen mig. Solar ofta på samma plats. Där folk hälsar glatt, killen med hunden hälsar mig välkommen tillbaka. Äter en sen lunch på Cuba som jag ofta gör osv. Allt detta gör att det känns som hemma men med en lyxig tvist.

Hur tänker ni kring resor, privat eller i arbete. Är det med glädje eller med motstånd?

Nu ska jag fortsätta att njuta av dagen. Om någon undrar så skiner solen och det är 27 grader varmt. Vattnet är varmt och klart och alldeles underbart!

Packa ihop och kila hem nu, så hörs vi senare.

Kram Jessica

Gillar

Kommentarer

Titti Larsson
,
Förstår precis vad du menar Jecka! Jag tror det handlar om två viktiga saker och det är att man trivs i sitt eget sällskap och man känner sig trygg i sig själv. Då spelar det egentligen ingen roll var man befinner sig 😉 puss