When september ends.

Håll i hatten. God morgon oktober. Välkommen vår rosa månad. Hösten är här på riktigt nu.
Men i går var det fortfarande september och ett tips tidigare i veckan talade om att Ett bageri uppe på Gärdet skulle baka semlor.
Så självklart var jag på plats tidigt i går morse för att försäkra mig om en semla. Jag var lite för tidig så semlorna var inte klara. Men för att säkra upp så betalade jag och gjorde klart för att få hämta min semla på eftermiddagen. Vid tiotiden körde jag in i MOS. Ann och jag skulle nämligen ses för att kolla på filmen om Borg. Vi hann gå en sväng i några av butikerna innan vi tog plats i VIP-salongen med varsin bytta varma popcorn.
Filmen var fantastisk. Så bra!!!! Se den. Det är så mysigt att gå på bio, att dessutom göra det i VIPen i en nästan tom salong gör det nästan ännu bättre. Det här ska bli min och Anns grej i vinter. Bio dagtid is the shit! Efter bion var det då dags att hämta upp min semla. Ett bageri var så snälla att de efter stängning lämnade in den hos de gulliga tjejerna receptionen på Clarion Hotel Tapto Tack snälla ni.
Vid fyratiden kom Emil förbi. En stund senare kom även mami och Papi. Lite mat och mys stod på agendan.
Vi åt och drack gott. Jag bjöd på en favorit i repris. Mamma Kias recept. Alltid gott och väldigt enkelt att laga.
Vad vi åt till dessert? Semmeltårta såklart. Den var riktigt god. Massor med smak av kardemumma i bullen och en supersmarrig mandelmassa. Ser verkligen fram mot att få testa denna som "vanlig" semla när säsongen drar igång.
När gästerna var mätta och nöjda gick de hem till sitt. Jag för min del bytte om till pyjamas och kröp ihop i soffan. En supermysig lördag gick mot sitt slut. Kram❤️

Gillar

Kommentarer