Vintertid.

Så var det måndag igen. Är ni trötta? Gårdagen blev ju rätt lång när man som jag är morgonpigg och inte utnyttjar den extra timmen som gavs till att sova. Morgonpromenaden var iallafall gnistrande vacker och skitkall. En perfekt start på dagen.
Vid halv elva tog jag för första gången pendeln härifrån Odenplan. Wow så fint och modernt det var där nere under jorden. Åkte två stationer norrut, till Ulriksdal. Där möttes jag av Ann som körde oss upp till Slottsträdgården och dess "håll käften" café. Så otroligt fint, mysigt och gott. Svårt att inte vilja åka dit snart igen. Vi gofikade och satt länge och pratade i den mysiga miljön. Det var absolut proppfullt med gäster hela tiden och en hög ljudnivå. Det enorma utbudet på bakverk och mat var imponerande, dessutom är allt ekologiskt. Heja!
Sedan gick vi såklart ett varv i trädgårdsbutiken. Den är så fin och lockar verkligen till köplust av växter och inredning. Kolla in den imponerande längan av RÖDA amaryllis. Åt andra hållet en lika lång radda av vita. Snacka om beslutsångest. Ann köpte två olika, så fina. En röd och en liten minivariant i vitt.
Efter vår mysiga utflykt återvände jag hem. Det var så otrevligt kallt ute och så mysigt att få komma hem i värmen. Slängde på mig myskläder, tände ljus, åt pizza och kollade Netflix. En bättre söndag helt enkelt. Idag börjar höstlovet i Sverige och till helgen är det allhelgona. Det betyder för min del en ganska lugn vecka. Därefter kickar slutspurten mot jul igång för fullt. Kul! Upp och hoppa nu. Kram Jessica ⭐️

Gillar