Vilken måndag.

Allmänt, Semmeltoppen


Hej på er. Har ni haft en fin start på veckan ?

Jag ska verkligen inte klaga. Förutom strålande sol, massor med snö och härliga kunder i Gävle har jag fått två dröminbjudningar idag.

Den första gäller en juryplats i ett Semmeltest. Så otroligt glad över detta, då det varit en dröm sedan länge.

Den andra inbjudan som kom idag är direktsänd radio på fettisdagen. Det här är något jag inte ens vågat drömma om och jag är så tacksam och spänd.

Återkommer med mer info när det är dags.

Nu blir det mat och vila. Njut av kvällen.

Kram Jessica
☀️
Gillar

Kommentarer

Peter Kjellerås,
Hej. Vad kul för dig. Nu måste jag passa på att göra lite reklam. Jag och min hustreu driver sedan tre år ( vi firar faktiskt EXAKT tre år på fettisdagen) ett litet hembageri, SoFo Bageri & Konditori på Folkungagatan 58 i Stockholm. Vi har sedan vi öppnade försökt att få komma med på någon semmeltest, men man tar ju bara de stora "fina" bagerierna som Thelins, Vetekatten osv år ut och år in. Enligt de flesta kunderna gör vi den bästa semlan i stan. Ja faktiskt säger dom att det är den bästa dom någonsin har ätit. På Cafe´kartan, Facebook och andra sociala medier har vi i stort sett bara högsta betyg, femmor. Vi har ju varit lite dåliga på att marknadsföra oss och är inte några "hejare" på sociala medier så därför dessa rader till dig. Besök oss gärna och kolla in ett riktigt gammeldags kaffe och bageri. MVH Peter Kjellerås
www.sofobageri.se
semmelmamman
semmelmamman,
Hej. Såklart jag tittar förbi. Tack för inbjudsn
nouw.com/semmelmamman