Vem är jag ?

Listor, Allmänt


* Vid matbordet ? Jag äskar att äta och att sitta vid ett matbord länge. Det är otroligt socialt. Jag uppskattar fina dukningar och även när jag äter själv vill jag duka fint och tända ljus. Jag har ett bra bordsskick och äter lagom fort.


* På nattklubben ? Ha ha jag går typ aldrig på nattklubb. Men om jag gör det så dansar jag gärna och dricker drinkar. Är världens sämsta på att flirta och ragga.


* På stranden? Mitt absoluta favorithäng. Här är jag gärna. Ligger hela dagen, lyssnar på pod el bok. Älskar varma dagar i solen.


* På efterfesten? Well, eftersom jag sällan klubbar så är efterfesterna sällsynta. Jag prioriterar skönhetssömnen.


* I butiken? Vem går i en butik numera? Men de gånger de händer så är jag skötsam och väluppfostrad.
😃


* Hemma hos andra ? Jag är en gäst som är trygg och bekväm hemma hos mina vänner. Hjälper gärna till likaväl som jag gärna sitter snällt och bara är en gäst. Älskar att bli hembjuden till mina vänner och familj.


* I sängen ? Jag är ju singel sedan länge så jag är drottning i min egen säng och gör precis som jag vill. Tar hela täcket och alla kuddar själv. Men jag vet att jag ligger väldigt stilla när jag sover, snarkar inte och somnar gärna på eventuell snygg nattgästs arm när tillfälle ges. Mysigt ju.


* På flygplanet ? Jag är lugn och trygg när jag flyger. Somnar oftast ganska snabbt. Springer inte upp och ner. Pratar inte sönder mina stolsgrannar och föredrar om de håller sig på sin kant. Läser gärna eller lyssnar på pod/bok.


* Hemma en ledig dag ? Myskläder, tända ljus och Netflix. Amen!


* I ett förhållande ? Fantastisk såklart.
😉 Var det någon som trodde något annat.


* På morgonen? Jag är inte en humörsmänniska. Jag vaknar lätt, går ut på promenad och är nästan alltid glad och nöjd. Har typ aldrig snoozat i mitt liv.Thats me
💕

Gillar