Veckans tre.

Allmänt, Mat


God morgon söndag.
Jag sitter i soffan med en kopp te och inväntar nyhetsmorgon, så då passar jag på att skriva lite till er.Veckan som gått har varit rätt mysig. Det blir ju en härlig lunk för oss som arbetar när resten av landets invånare njuter av påsklov. Men i morgon är det vardag på riktigt igen.

En bra sak med veckan är att jag ätit tre mysiga luncher med människor jag tycker väldigt mycket om.
Det är lyxigt, eftersom jag oftast äter något lätt i bilen.

I onsdags bjöd Zofie på avocadotoast och juice på Joe and the juice innan vi båda hastade vidare på olika möten. Så mysigt att få en stund med min duktiga bästis som just nu, med bravur, rattar småbarnsliv och företagande med den äran.I fredags fick jag lyxen att äta köttbullar och potatispuré med Victor på Melanders när jag kom tillbaka från Mariefred. Han bjöd på lunchen och jag bjöd på gofika och arbetsplats vid mitt köksbord resten av eftermiddagen. Älskar när jag får dela arbetsplats med mina barn en stund.
Igår var det lördag. Efter en morgonpromenad längst en stilla Drottninggatan och en förmiddag hemma mötte jag upp Pia för en lunch.
Vi valde italienaren vid Odenplan och åt en mysig lunch innan Pia skulle vidare på mopsträff i hundgården och jag återvände hem för att se på hockeyn, DIF-Skellefteå.

En härlig aprilvecka helt enkelt.

Kram Jessica 🍽Gillar