Våren är här.

Tulpaner och ljusa naglar. Det är säkra vårtecken för mig och nu har jag båda <3 Happy friday!
Så var det helg igen, trettondagsafton. Dagarna går så fort. Igår var det ruskigt grått och regnigt ute. Det var knappt jag ville gå ut.
Men jag hade ju en tid för att fixa mina naglar strax efter klockan tolv och efter det ville Emil och Caroline gärna ha besök av Semmelmamman. Titta in här i eftermiddag så får ni läsa recensionen av semlan vi testade igår från Nockeby Bageri<
När jag sedan kom hem igen efter min utflykt bytte jag direkt om till myskläder och satte igång med middagen. Det blev kycklingfiléer, sallad och tzatziki. Så enkelt och gott.
Just som jag satt mig för att äta min middag plingade det på dörren. Årets första matkasse från Linas matkassar blev levererad. Om ni ännu inte hittat "er" matkasse än. Kolla in mina söners guide Allt om matkassar där hittar ni lätt den matkasse som passar just er. Perfekt nu när vardagen drar igång nästa vecka.
Ikväll blir det tjejmiddag här på Dalagatan. Det ser jag fram mot. Vänner, mat och vin. Det är receptet på en bra kväll. Jag ska köra på några säkra kort från nittiotalet. Säkra men absolut inte tråkiga. Berättar mer i morgon. Ha nu en riktigt fin start på helgen, så ses vi i eftermiddag med allt om gårdagens semla. Kram Jessica

Gillar

Kommentarer