Uppe i ottan.

Hej på er från min alldeles egna säng hemma i Stockholm. Så mysigt att vakna hemma. Nu ska jag ta en härlig morgonpromenad och sedan äta frukost i soffan och se på Nyhetsmorgon. Hemmalivet är fint.  Igår morse startade jag dagen kl 04. Det var 25 grader varmt redan och rejält fuktigt i luften och jag var helt svettig när jag en stund senare klev in på Malagas Flygplats redo att flyga hem. Trots tunn liten klänning. 
  En tidig frukost innan avgång. Cappuccino och baguette. Svårt att äta så tidigt tycker jag.
Vi fick en fin flygtur hem förutom att det var galet varmt i kärran. Någonstans på vägen blev en av passagerarna hastigt dålig och tappade medvetandet. Men allt gick fint och vi slapp nödlanda. Personalen skötte sig lugnt och redigt. Skönt. 
Ser ni bergstopparna som stiger ovan molnen ?! Mäktigt. 
Kring lunch klev jag in genom min dörr. Så otroligt fint att vara hemma ändå. 
Hade en lugn eftermiddag hemma. Åt lunch, pysslade om blommorna, packade upp och vilade.  Vid halvsextiden var jag på plats nere på Norr Mälarstrand för lite mat och prat. 
Det har blivit lite av en tradition att äta middag på Orangeriet när jag kommer hem från Spanien. Tredje året nu.  Mysigt och gott. Extra pluspoäng till DJ,n som spelade grymt bra musik och nya takbaren, en riktig höjdare. Riktigt bra stämning på hela stället. Bra personal, bra gäster.
Vid nio promenerade vi hemåt. Resten av kvällen njöt jag av att vara hemma.  Borta grymt bra, hemma bäst ❤️ Idag är det fredag. En dag utan planer och måsten. Tänkte handla och så sakta kicka igång vardagen, lagom till helgen.  I eftermiddag blir det en AW på stan. Kul!  Happy Friday. Kram Jessica ☀️

Gillar