Tre dagar.

Allmänt, Semmeltoppen


Idag är det onsdag och bara tre dagar kvar för mig att äta semlor. Jag lämnar sedan stan och innan jag är tillbaka är semmelsäsongen över.

Är det någon semla jag missat? Hör av er snarast isf.

De här marsdagarna hittills har jag sett till att frossa i de godaste semlorna jag vet och som fortfarande bakas dagligen.

Jag är lika lycklig varje dag jag får äta en riktigt god semla och tröttnar aldrig.


Äter ni fortfarande semlor? Passa på nu, nästa torsdag är det slut på säsongen.
Kolla in Semmeltoppen och ge er iväg på jakt efter goda semlor. Sedan bara njuter ni!Igår efter jobbet var jag hos Petra och hälsade på.. Det bjöds på tårar, tacos och hårfärg.

Lilla Jacob rasade och slog sig rejält, lilla stackarn. Men efter en stund gick det över. Lite tecknad film och vindruvor så var livet på topp igen, nu med en rejäl repa i kinden.Strax innan nio var jag hemma igen, utan utväxt och grått hår. Så skönt. Avskyr när jag känner mig risig i håret, då är det lyxigt att ha vänner som både bjuder på mat och är frisörer. 😍

Väl hemma slog mig ner i soffan och kollade på GW. Har inte sett hans program tidigare, men det var ett intressant fall som jag ville se. Har hört en pod om fallet Mangs tidigare. Ytterst otrevlig typ.Har också börjat att kolla igenom sommargarderoben. Hur sugen blir man inte på sol och värme när man ser de här karamellerna 💜

Finns det någon som inte längtar ihjäl sig efter vårvärmen?!


Nu får vi sätta fart på den här dagen. Lillördag minsann.

God morgon.

Kram Jessica ☀️


Gillar