Till havs.

Happy friday kära vänner. Just nu är det fredag hela veckan för min del eftersom jag har jullov. Älskart. Jag är hemma i stan igen efter ett mysigt dygn till havs med min vän Madde och hennes döttrar Izabelle (min guddotter) och lillasyster Nattis.
Vi checkade in oss på Birka Princess och har bara myst, ätit gott och haft det härligt. När vi kom ombord så slängde vi in våra väskor i hytten och gick sedan till baren för ett glas bubbel innan det var dags för middag. Madde och jag åt löjrom till förrätt och en god hjortfilé till varmrätt. Jättegott!
Efter middagen så gick vi och köpte godis och vatten med oss upp till hytten. Där blev det sedan spelkväll innan vi somnade gott.
Igår vaknade vi upp i Mariehamn och gjorde oss redo för en god frukost. Den var dessvärre ingen höjdare, men vi fick iallafall något i magen. Efter frukost väntade det en stund ute på öppet hav och en hel del vågor. Så vi satte oss i loungen och drack latte i väntan på den svenska skärgården. Vid tolv hängde vi på låset för ett bra fönsterbord att äta lunch vid. Alla utom Nattis ropade in en Toast Skagen till förrätt.
Till varmrätt valde jag en Röding som var dagens lunch. Madde tog fiskgryta och flickorna slukade varsin hamburgare.
Mätta och nöjda var det sedan dags för lite taxfreeshopping innan väskan skulle packas och båtresan var slut för den här gången. I maj gör vi det igen :) Väl hemma dök jag ner i soffan för att återförenas med Saga och Bron. Hann se ett avsnitt innan Titti kom förbi. Hon kom direkt från jobbet och hade god indisk mat med sig. Mums. Mysigt att hinna ses en stund och prata efter julhelgen.
God morgon på er. Hoppas ni får en fin fredag och en bra start på helgen. På söndag är det nyårsafton. Kram Jessica

Gillar

Kommentarer