Ted.

Semmeltoppen
Så var det söndag igen och jullovet går verkligen mot sitt slut. Åhhh vad jag är glad, nöjd och utvilad. Så redo att sätta tänderna i vårsäsongen 2018. Bara en och halv vecka kvar till Formex.
Igår däremot var jag allt annat än utvilad. Jag blir helt knockad av för lite sömn, tur att det inte är något jag slarvar med speciellt ofta. Även om det såklart är värt det när man har så trevligt. :) Vaknade redan strax efter klockan sju och gick nästan direkt ut på min morgonpromenad. Äntligen var det några minusgrader och man kunde ana att det skulle bli en fin dag.
Efter frukost och lite fix hemma åkte jag ut till Mall of Scandinavia för att gå på bio med Ann. Vi hade bokat biljetter till filmen om Ted i VIPsalongen.
Wow! Vi satt helt tagna när eftertexterna rullade och ville inte riktigt gå ut ur salongen. Tror inte att någon av oss var beredda på hur stark filmen skulle vara. Fantastisk berättelse om Ted och hans bror, psykisk ohälsa och medberoende. Otroligt bra casting och självklart så var musiken fantastisk. Filmen om Ted blir dagens tips. Gå och se den. NU!!!!!! Vinkade hejdå till Ann och hoppade på tåget hem. En station och en lång rulltrappa senare var jag tillbaka på Dalagatan. Stannande på Ritorno och köpte med mig en semla hem till lördagsmyset.
Lagade en sen lunch och tog sedan plats i soffan för att fortsätta att titta på Frikänd på Netflix. En riktigt bra serie, spännande och otroligt vacker norsk natur. Ett hett tips för er som har tex Bron-abstinens. Här har ni en norsk-svensk serie att sätta tänderna i.
God morgon solstrålar. Har ni sovit gott? Undrar hur Emil har det i sitt tält, det är ju rätt kallt ute nu. Men han är ju en rutinerad skogsmulle min lilla äventyrare så förmodligen sover han som en prins. Hoppas ni får en fin start på denna dag. Titta in i eftermiddag så kommer det en recension av dagens semla. Kram Jessica ☀️

Gillar