TBT/Walk of shame!

Allmänt
Idag är det ju torsdag och det betyder en återblick i bloggen. Denna gång från höstens besök på Malta. Enjoy! ☀
Söndagmorgon på Malta. Jag vaknar efter en god natts sömn och ger mig ut i den sköna morgonluften.
Idag väljer jag en annan väg, tänker att jag ska gå runt udden och vinka till Tompa och gänget som bor där på andra sidan vattnet. Hej hej på er!
 Går sedan genom partyområdet och den del av ön som heter Paceville. Nu börjar det synas människor för första gången under min promenad. Vet inte om det var flest renhållare eller tjejer på otroliga klackar som vinglade genom stan. Såklart en och annan kille i skrynklig skjorta och några alldeles färska par som inte ville skiljas åt i morgontimmen.
Detta tidiga skådespel fick även konkurrens av de något mer prydligt klädda och med piggare blick, nämligen kyrkobesökarna. Här på katolska Malta finns det kyrkor i varenda hörn. Närmare bestämt 365 stycken. En för årets alla dagar. Vore ju trist med färre lixom!
Jag promenerar glatt vidare ner mot St.Julian och tänker att livet är rätt härligt ändå. Sätter kurs mot mitt mål för turen innan jag är tillbaka hemma.
Nämligen Dr juice och min dagliga Raw protein shake. Så himla smarrigt.
Nöjd och glad sätter jag fart upp för de sista backarna innan jag är hemma igen. Här på Malta har man inga gatunummer, utan alla hus är namngivna...... så glad att jag inte är taxichaufför eller brevbärare här. ?
Nu ska jag njuta av dagen här i värmen, vi hörs senare.

Kram Jessica! 

Gillar

Kommentarer

Titti Larsson
,
Låter helt fantastiskt?? Idag har det varit riktigt höstväder i Stockholm, ja i stort sett hela Sverige faktiskt. Regnat hela dagen och riktigt kyligt ☔️❄️ Men innomhus tänder vi ljus och klär oss i myskläder - rätt härligt det också?. Kraaaam
Jecka
,
Usch då. Men rätt mysigt. Älskar hösten också. Även fast sol o värme är favoriten. Ha en fin start på veckan vännen. Kram