Summering av helgen.

Idag är det måndag och påskledigheten kickar igång för min del.

Helgen blev inte riktigt som planerat av förståeliga skäl, men den blev varm och fin på ett annat sätt.

Fredagen började med att Emil kom och åt frukost med mig. Mysigt att hinna träffas och få krama honom innan han skulle resa iväg på semester.
När klockan sedan var strax efter tre på eftermiddagen började telefon, sms och messenger att plinga. Just då var jag fortfarande lyckligt ovetande av vad som hänt på Drottninggatan.

Jag är överväldigad och tacksam för alla er vänner, kollegor, bekanta, kunder och såklart familj som hörde av er för att försäkra er om att jag och mina nära var i säkerhet. Tack! ❤

Efter tre i fredags och resten av helgen har TVn såklart stått på så fort jag befunnit mig hemma. Där i soffan har jag suttit, oftast men en liten Greta i famnen. 

Vår inplanerade tjejmiddag på fredagskvällen blev såklart inställd. 

Tror inte någon kände för att lämna hemmet när man väl lyckats ta sig dit. Jag var så glad att jag redan var hemma när det hände.

Lördagen förflöt i ett ganska chockat och sorgset mood. Emil kom förbi en stund innan flyget gick till Budapest.  Även Zofie sladdade in en stund. På eftermiddagen kom Titti och Maria förbi. Vi åt semlor, pratade och mös. Vid sextiden promenerade vi ner till Pia på middag.

Gott och mysigt att få vara bland vänner. Att få prata om det inträffade är viktigt.

Igår söndag var en varm och fin dag. Var ute i timmar och promenerade, tittade på blomsterhavet vid Drottninggatan, gofikade i solen med Pia och Jenny.

Men idag är det en ny dag, ny vecka. Påsklov och en ledig vecka. Vardagslivet ska återta sin plats efter dådet.

Ha en fin start på påskveckan. 

Kram. 

Gillar

Kommentarer