Stockholm-Linköping och kärlek vid första ögonkastet.

Allmänt
Startade min dag med att hämta lite färdkost på Mellqvist innan jag satte kurs mot Linköping. Äggmacka och latte så känns bilturen ännu mysigare. Som vanligt var det låååååånga köer in mot stan söderifrån. Jag tänker alltid på vilka det är som frivilligt sitter i de där köerna varje dag??? Jag skulle aldrig vilja göra det. Skulle mycket hellre åka kommunalt. Nåväl nog om köer. Jag fick en vacker åktur söderut. Soluppgången var magiskt vacker. Bilden är dock genom en smutsig ruta. Sorry!

I Herrbeta stannade jag för att tanka bilen och träffade då min blivande man. Tyvärr vet han inte om det. Men vi hade helt klart ett moment där och då. ? Fulltankad och nyförälskad åkte jag vidare.?

På plats i Linkan besökte jag först fina Blomstertorget och Patricia som arbetar där. Där var julhandeln i full gång och lite kompletteringar behövde göras. 

Gjorde även ett snabbt stopp på Ikea för att köpa en matta. Det blev en julstjärna till Emil också och såklart lite röda värmeljus till jul. 

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen. Skulle egentligen ha ätit middag med en kompis ikväll. Men tyvärr satte sjukdom stopp för det. Trist men så är det ibland. Istället ser jag fram mot premiären av Gåsmamman säsong 2 ikväll. Inte så pjåkigt det heller. 

I morgon är det fredag❤️

Kram Jessica 

Gillar

Kommentarer

Titti Larsson
,
Du tog väl bilnumret Jecka! 😉