Stockholm-Fredrikstad

Hej på er. Jag är åter i Stockholm efter en snabbis till Norge.
Igår hade vi årets sista säljmöte i Fredrikstad och ett möte på en måndag betyder att jag fick lämna hemmet redan i söndags. Inte kul alls, men så fick det bli denna gång.
Jag var inte på hotellet förrän sent efter midnatt i söndags. Stöp direkt i säng och sov gott till klockan ringde vid halv sju. Efter en god frukost blev jag hämtad och körd till kontoret.
Sedan var det möten under dagen innan jag återigen satt på flygbussen mot Oslo och Gardemoen. Vårens kollektionen är så fin. Längtar tills i januari när vi får visa upp den på Formex.
Jag fick en tråkig upptäckt på denna tur till Norge. Jag blev åksjuk av den 2,5 timme långa bussturen. Båda vägarna. Fast jag satt längst fram och tittade ut. Vilken mardröm det är att vara åksjuk. Jag var helt slut när jag kom fram till flyget. Stod och djupandades länge utanför innan jag gick in.
Idag har jag årets sista planerade kundbesök, jag ska träffa min superpaddlare Emil och jag ska fixa en julklapp. Jag vill också passa på att tacka er som skänkte pengar till Emil och gängets insamling till musikhjälpen. När de klev in i buren på torget i Umeå kunde de skänka över 60.000 kronor till kampen mot försäljning av barn. Heja heja!
Dessutom blev det ännu mer pengar efter besöket i buren, då folk ville att de skulle paddla hela vägen hem också. :) Ha en fin tisdag. Kram Jessica

Gillar