Spegel spegel på väggen....

Allmänt
Vi fortsätter vår tillbakablick på året som gott eftersom bloggen fyller 1 år.

Här kommer ännu ett inlägg av de mest lästa på Semmelmammans Topp 5. Detta är från oktober förra året. Enjoy!

Jag funderar lite kring det här med att blogga, 46 år ung och en helt vanlig tjej/kvinna. Vem är jag att tro att någon vill läsa om mitt triviala liv eller tänk vad kul om jag kan glädja och inspirera någon av er i vardagen. Jag vill ju tro och hoppas på det senare alternativet och jag tänker verkligen göra så gott jag bara kan, trots noll skribentskills och med enbart en iPhonekamera. Så nu tänker jag snart trycka på "start" och gå all in. För hittills har jag bara skrivit och övat lite på låtsas. Kul och spännande! Kom mer än gärna med feedback och tips.
Idag började jag arbetsdagen med att åka till Järvsö. Har ni aldrig varit i Järvsö så måste ni åka dit. Så vackert och charmigt, året runt. Det är en av fördelarna med mitt arbete faktiskt. Att få resa runt i vårt vackra land i olika årstider. Och just hösten är magiskt vacker i all sin färgprakt.
Lämnade Järvsö efter kl 13 och fortsatte norrut. Next stop Sundsvall. En favoritkund besöktes och nu är jag incheckad på hotellet. Rum 357 som vanligt. Kul det där med att jag får "mitt" rum på många av hotellen jag besöker. Igår i Glada Hudik sov jag i rum 216, hörnrummet med sjöutsikt, som vanligt! Vilket fint jobb från hotellpersonalen att det bara sker......Älskar kundvård!

Tog med mig mat upp på rummet, tycker oftast att det är skönast. Idag var det dessvärre inget vidare gott. Men jag fick med några chokladpraliner, så det piggar upp.

Ja just det, kollade första avsnittet på Divorce på HBO igår. Kommer definitivt att fortsätta följa den serien. Kul med härlig, lite rå humor blandat med allvar som sedan toppas med igenkänningsfaktor. Så dagens andra tips blir Divorce. (Det första tipset var en tripp till Järvsö)

Ha en mysig tisdagskväll,

Kram Jessica

Gillar

Kommentarer

peter rigelius
,
Bra där Semlan!
Helena
,
Härligt Jessica.. Ok.. Divorce.. Ska absolut ge den en chans! ❤️❤️
Semmelmamman
,
Do it. Du kommer att illa den. Kram
Semmelmamman,
Semmelmamman,
Tack Peter!
semmelmamman.se
Annika Karlsson
,
Skoj med blogg! ?
Jecka
,
Tack snygging! Kul att du hänger med. ?