Sista helgen.

God morgon sunshine. Har du sovit gott?

Idag är det söndag i paradiset och det närmar sig så sakteliga slutet på denna underbara semester.

I fredags hade vi som vanligt en härlig dag på stranden. Pia flög hem till Stockholm på morgonen, så nu var det Titti och jag kvar. 

På fredagskvällen åkte vi in till Fuengirola för att äta middag med Vivi och Eviana.

På vägen hittade vi en superfin butik som vi trillade in i. Sommarrean är i full gång. Jag köpte en jättefin tunika, Titti hittade både byxor och klänning. 

Nöjda och glada över våra inköp var vi nu mer än redo för middag.

Vi satte oss på en mysig uteservering och beställde in massor med gott som vi delade på. Så härlig kväll och väldigt god mat. 

Innan kvällen var slut hade vi bokat biljetter till Robbie Williams i Stockholm nästa lördag. Så kul!!

Igår var det lördag och som vanligt var vi på stranden. Helg betyder gott om folk och tätt på stranden framåt eftermiddagen. Igår var inget undantag. 

Det var rejält varmt och tyvärr har det slutat blåsa igen. Så när det var som varmast drog vi oss in under parasollet. Herregud så gott man sover där under. 

Klockan ett var det lunchdags och vi strosade upp till El Parador där vi bokat bord.

Älskar vår bokningsreferens de använder sig av istället för namn. Och ja, jag äter jämt Gazpscho

Gårdagskvällen tillbringade vi på Lucena där vi åt goda grillspett och drack rödtjut. Sedan gick vi hem. Titti förberedde lite packning och sedan låg jag och läste min bok rätt länge. 

Utanför på gatans ena resturang var det karaokekväll. Varierad kvalitet på sångnumren kan vi väl säga utan att vara alltför elaka. 

Idag är det Tittis sista timmar på stranden innan hon flyger hem i eftermiddag. Så idag ska vi vara tidigt på plats, så hon hinner njuta några härliga timmar. 

Jag njuter vidare ytterligare några härliga dagar.

Kram

Gillar

Kommentarer