Säsongen är över. 

Semmeltoppen
Skärtorsdag idag betyder starten på påskhelgen och första dagen på året utan semlor. 

Det har varit en lång och väldigt bra semmelsäsong. Det har blivit en bit över 100 semlor sedan nyår, så jag känner mig redo för beach 2017.

Jag konstaterar att de absolut godaste semlorna av de jag ätit i år finns här i Stockholm. Det tackar jag för. 

Det är en enorm klasskillnad på de semlor som jag betygsatt högt vs lågt. Kolla gärna in Semmeltoppen om du är nyfiken att läsa mina recensioner. 

Några har också gjort förändringar i sina recept under säsongen. Någon har då blivit bättre, någon sämre. Men det lägger vi bakom oss nu och ser fram mot nästa års semlor. 

Nytt år och nya förutsättningar. 
Tack för i år alla fantastiska semmelbagare. Vi ses 2018.

Kram Jessica ❤

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229