Sandhamn - Stockholm

Helgen gick alldeles för fort. Jag har haft det så härligt med Mats på ön. Ville inte alls åka tillbaka till stan.
Vi vaknade till den här superhärliga vyn igår morse. Det bjöds på helt magiska soluppgångar/nergångar där ute.
Vi åt frukost och tog det lugnt innan vi packade ihop och drog iväg till dagens första stopp, Sandhamn. Matte passade på att julpynta stugan innan vi åkte. Det blir mysigt för honom att komma ut till ljuset från stjärnan nästa helg.
När vi kom till Sandhamn passade vi på att tanka båten och ta en kaffe på värdshuset. Skärgårdscharm på hög nivå även i november. Här har vi varit så många gånger under högsäsong. Kalasat och haft det buskul. Men det är minst lika härligt i lugnet off season.
Efter besöket på Sandhamn begav vi oss ut på en blåsig, kall och guppig tur över fjärden till Stavsnäs sommarhamn, där vi mötte upp de här gullisarna.
Vi åt lunch och gofikade med Sussi och Greger innan vi åkte vidare till Boda och parkerade båten.
Väl tillbaka i stan lämnade jag av Mats på Hornsgatan innan jag åkte hem till mig. Packade upp, fick veckans leverans från Linas matkasse och bara njöt av att vara hemma i värmen. Strax före halv sju mötte jag upp Maria på Caliente för att äta middag. Vi beställde in några tapas som vi delade på. Satt sedan och pratade någon timme innan vi sa hej då och jag gick hem igen.
Avslutade sedan helgen med några avsnitt av The good wife i min renbäddade säng innan jag somnade. Nöjd och glad efter en supermysig helg. Livet ändå. Kram Jessica.

Gillar