Så fort den kom.

Allmänt, Semmeltoppen


God morgon gullisar. Så var det redan lördag. Den här veckan har gått så fort men ändå så långsamt.

Jag har varit hemma i stan hela veckan och det har varit mycket kontorstid, vilket är ganska ovanligt för mig.

Men efter Formex var det helt enkelt välbehövlig, då jag numera åter är ensam i vårt avlånga land. Saknar min kollega Britt redan, även fast vi hörs nästan dagligen ändå.

Veckan har som sagt rullat på, mycket jobb, promenader och semlor. Har ätit många semlor 😍 Det har hittills blivit åtta stycken på veckans första fem dagar. Utöver de nya jag testat har jag smaskat i mig utav mina favoriter i semmeltriangeln. Ni vet, Brunkan, Ritorno och Lillebror.

Älskar att äta deras semlor, då vet jag vad jag får och riskerar inte att bli besviken.

På tal om besvikelse. Missa inte mitt semmeltest i eftermiddag.


I torsdag efter jobbet mötte jag upp Emil och Lisa på Filmstaden Sergel. Vi skulle se The Greatest Showman.

Vi var en trallande trio som nöjda och glada lämnade bion för ett glas vin på Haymarket. Filmen var ett riktigt lyckopiller liksom kvällen i övrigt.

I går var det fredag. Då började jag dagen med en promenad och därefter frukost med Zofie som satt i frisörstolen. Det gäller att ta vara på stunderna när ens bästis har två små barn, man och nystartat bolag.

Efter en mysig frulle gick jag upp och hälsade på hos Lena och min X-man som flyttat hit i krokarna. Så kul att få se deras fina lägenhet.

Resten av dagen bestod av jobbelijobb. Vid fyra snörade jag på mig skorna och tog en extra promenad innan det var dags för fredagsmyset.


Idag blir det först en långpromenad med Titti och sedan en god frukost efter. Det är en favoritstart på helgen.

Ikväll är vi, Titti, Pia och jag, bjudna till Marie på Bubbelkväll. Hur härligt låter inte det. Vi börjar dessutom kvällen med att äta middag på Grappa.

Ni vet väl att Krogveckan 2018 är i full gång. Massor med restauranger erbjuder finfina priser på maten denna vecka. Kolla in utbudet på Krogveckan 2018.

Ha en fin start på dagen. Kika in i eftermiddag och läs om dagens semmeltest.

Kram Jessica 💙Gillar