Regn, regn, regn.

Semmeltoppen
Gårdagen bjöd på ett riktigt skitväder. Regn och blåst i massor. Värsta tänkbara.
Undrar hur många stackare jag skvätte ner helt ofrivilligt. Men pölarna var enorma och svåra att undvika. Förlåt! Jag började min onsdag med att besöka NK och min kund där. De behövde fylla på med ekologiska ljus och julkulor. När jag var klar där köpte jag såklart med mig semlor. Är det semmelvecka så är det.
På vägen ut till nästa kund stannade jag till hos Emil och bjöd på semlor. Emil hade kontorsdag och som sällskap hade han dagen till ära den här godingen.
Fick även med mig ett första Stockholmsmotiv till min vägg. Kommer att bli så fint.
Efter den smarriga semlan fortsatte jag ut till Älvsjö och superfina House & Flowers. Är ni i Älvsjö så missa inte denna pärla till butik. Här hittar ni bla blommor, inredning och kläder. Svängde förbi Helen och Pia på jobbet en snabbis på vägen in till stan. Mysigt att få krama om dem lite snabbt och dricka ett glas vatten. När jag kommit tillbaka hem till stan igen och parkerat bilen så satt jag som oftast kvar en stund och svarade på några mail. Regnet vräkte ner och jag bävade för att gå ut. Då small det till och en kille backad in i min bil. Som tur var så blev det inga skador men killen fick sig en skopa. Killar ska inte köra bil Onsdagskvällen tillbringade jag hemma. Tog faktiskt en långpromenad i regnet innan jag kröp upp i soffan.
< dag="" börjar="" jag="" dagen="" uppe="" på="" södermalm="" och="" finfina="" inredningsbutiken="" brandstationen="" på="" hornsgatan.="" hörs="" senare.="" kram="">

Gillar

Kommentarer