Redan onsdag.

God morgon gullefjun. Det är redan onsdag. De sista dagarna har bjudit på ett underbart väder. Sommartemperaturer och sol. Me like. Det ger rejält med extra energi och det behöver vi. Jag har med glädje tagit en extra promenad efter avslutad arbetsdag. Gäller att passa på innan mörkret ligger kompakt över oss och det känns som mitt i natten vid middagstid.
Igår fick jag min nya kyl/frys installerad. Så skönt. Tänk vad bortskämda vi är med att alltid ha tillgång till kyl och frys i våra hem. Jag kan meddela att skåpen är väldigt tomma efter en rejäl utrensning. Nu känns det rent och fräscht. Redo att fyllas.
Igår kväll bakade jag maränger. Mami och Papi ska ha gäster på fredag och jag fixar desserten. Det blir hembakad maräng med dajm/lemoncurdgrädde och färska bär.
Jag passade även på att baka en god guldkaka av de överblivna äggulorna. Den blev kanongod tillsammans med en kopp the på kvällskvisten. Ja alltså, jag åt såklart inte upp hela. Resten åkte rätt in i nya frysen.
I går morse började jag dagen med en tidig frulle med Pia på Sthlm Brunch Club. Älskar stället, men passar på vid öppning för att slippa köa. Runt lunch och på helgerna ringlar kön låååååång. Det kan lätt var 1,5 timmes kö för att få ett bord. Klockan 7.30 på en tisdag är det betydligt lugnare.
Nu ska jag göra mig klar för en tripp till Gävle. Ha en fin lillördag. Kram ☀️

Gillar