Örebro och annat.

Igår var jag i Örebro och arbetade. Så härlig period just nu att ligga ute på vägarna. Ljusa dagar och torra, fina vägar. Håller tummarna för en fin och mild höst. Besökte bla mysiga Decor på Kungsgatan i Örebro. Vill typ ha allt. Så otroligt fin butik och världens härligaste ägarinnor. Ni hittar dem även på Instagram, Decor. Jag har Sveriges bästa kunder i mitt distrikt. Så tacksam! Besök Decor när du är i Örebro! Här hittar du möbler, ljus, lyktor, porslin, servetter, pynt, belysning , kuddar och annat fint vi behöver i våra hem. Hur snygg är inte den här matsalsgruppen från vårt systerbolag Martinsen. Gissar att man aldrig vill lämna middagsbordet om man får sitta i den "kökssoffan"
När jag kom tillbaka hem till Stockholm var jag hungrig som vanligt. Bara att sätta igång med maten. Det blev en jättegod rätt från Linas inspirationskasse Älskar att slippa fundera på vad jag ska äta eller vad som behövs handlas. Matkassar är världsklass i vardagen. Hitta din favorit på Allt om matkassar<
Passade på att baka lite goda kladdkaksmuffins när jag ändå var igång. Alltid bra att ha i frysen. Dagens tips. Strö lite havssalt på kladdkakan innan gräddning. Sjuuuuuukt gott!!!!!!
Idag är jag här i stan och arbetar. NK och Mood Gallerian ska besökas. Ha nu en fin onsdag. Kram Jessica

Gillar