On the road again!

Allmänt
Hej på er från fina Falun. Har just ankommit hotellet där jag slagit läger. Inte bara för en utan två nätter. Falun har ett bra läge att utgå ifrån. Dessutom gillar jag staden. Har varit här en hel del genom åren och under 3 år, 2009-2012, bodde Victor här. Han studerade på högskolan i stan vilket såklart gjorde att jag hälsade på en del. 

Startade dagen med att lämna av mor och far på Arlanda. De firar 50 år som gifta i år. Så nu var det dags för en resa till paradiset för att fira denna bragd. Bra jobbat❤️

Så medans de gjorde sig redo för sin resa till Seychellerna så blev min resa något kortare, till Gävle. Olika falla ödets lotter. ? Efter besök i Gävle, Valbo och Sandviken så avslutas dagen här i Falun .

Besökte mysiga Falu ljusstöperi. Fin butik med massor med vackra handstöpta ljus, tillbehör, stakar, lyktor, servetter mm. De håller också öppet för företags eller kompisgäng som vill stöpa ljus och ha en trevlig stund tillsammans. Bör bokas i tid för just nu är nästa lediga tid i september 2018!!!!!!! Poppis grej minsann. Så häftigt. 


Nu väntar lite kontorsarbete på rummet innan det är dags för middag. Som vanligt är jag hungrig som en varg vid arbetsdagens slut. 

Hoppas ni haft en bra start på veckan.

Stor kram?

Gillar