Nytt försök.

Hej på er denna fina onsdagseftermiddag. Jag skrev som sagt ett långt härligt blogginlägg på min nya iPhone i morse som tyvärr försvann ut i cyberrymden. Så nu kommer ett nytt inlägg om gårdagen. Jag och Marie hängde på låset till Sthlm Brunch club för att äta en god och mysig frukost innan arbetsdagen tog vid. Älskar verkligen det stället. Har ni möjlighet, ta er dit och ät något av allt det goda som finns på menyn.
Efter den smarriga frukosten var det dags att äntligen hämta ut min nya telefon. Det tog sin tid. Men nu har jag en fungerande telefon. Hurra! Eftermiddagen tillbringade jag i Nykvarn. Närmare bestämt hos Sissi på Mångfaldens Hus.
Svårt att hitta en bättre arbetsmiljö en oktobertisdag. Mitt bland allt gott som finns caféet.
Hos Mångfaldens Hus hittar ni allt ni behöver inom inredning och presenter. Där kan ni även avnjuta något gott att äta eller fika. I mitten av november startar deras julmarknad. Väl värd ett besök. När vi var klara hade mörkret börjat falla och jag hoppade in i bilen för att åka hemåt igen.
Vid sextiden var jag åter i stan och promenerade bort för att träffa Pia på Sthlm Tapas. Sangria och tapas en tisdag tackar man ju inte nej till. Vi åt och drack gott och hade en supermysig kväll. Tack för allt Wermelinskan. Nu ska jag strax avsluta dagen och checka ut från jobb och checka in på långhelg. Så otroligt skönt det ska bli med fyra lediga dagar.
Ha en mysig lillördag så hörs vi i morgon. Kram Jessica

Gillar

Kommentarer