Nyårslista 2016.

Hittade den här listan på en blogg jag tycker väldigt mycket om Joanna. Den är lagom lång och rätt kul så nu kör vi.

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut? Jajamänsan, jag blev ensamboende i min älskade lägenhet. Emil flyttade ju hemifrån i juli. Så för första gången i livet bor jag själv. Det känns hur bra som helst. Mitt hem är min borg och jag älskart!

Är det något du saknade 2016 som du vill ha 2017? Rent privat så är jag redo för pirr i magen, hångel, kärlek, uppvaktning. Bring IT on! Jag skulle också gärna få in mer utflykter i min egen stad. Byta promenadstråk, caféer, restauranger.

Vilka länder besökte du 2016? Norge flertalet gånger, Malta 3 gånger, Spanien

Vilket datum kommer du att minnas från 2016? Min bästis Zofies fina bröllopsdag där hon fick sin Jonas. 10 september. Vackert, kärleksfullt och soligt.❤️

Vad spenderade du mest pengar på 2016? Mitt boende. Resor och restaurangbesök.

Låter som kommer att påminna dig om 2016? Oj vad svårt. Lyssnar mycket men osentimentalt. Passar på den.

Var du gladare eller ledsnare 2016 jämfört med tidigare år? Hade såklart några svackor, har känt mig skör ibland. Blir påverkad av olycka och sjukdom i min närhet men också av eländet i världen. Men på det stora hela var 2016 ett år utan höga toppar och djupa dalar. Tråkigt? Nej inte alls.

Vad önskar du att du gjort med 2016? Jag borde verkligen ha dejtat mer. En dejt hade ju varit en bra ökning. Ha ha ! Jag borde verkligen ha utnyttjat vår vackra huvudstad mer. Det ska jag bli bättre på. I stort och smått.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? Firade den på bästa sätt med min älskade son Victor. Vi åkte moppe på Gozo, åt, drack, solade och bodde på hotell. Vin och hummer var ett genomgående inslag under resan. En födelsedag att minnas❤️

Högsta önskan just nu? Fred på jorden. God hälsa och lycka till mig och mina nära & kära. Sedan har jag några hemliga önskningar.

Finns det något som skulle gjort ditt 2016 bättre? Tror inte på att se bakåt eller att ångra saker man inte gjort. Fullt fokus på 2017. Carpe fucking diem.

Vad fick dig att må bra? Jag själv i första hand. Jag tar hand om mig. Äter, sover, promenerar. Sedan såklart mina barn, mina vänner, min familj. Livet! Jag väljer att vara lycklig.

Vad är du stolt över? Emil som i april gav sig iväg i en kajak runt hela Sveriges kust. 77 dagar senare klev han i mål vid finska gränsen. Victor som bor och arbetar på Malta. Mig själv, jag är i grunden en som väljer att vara positiv och se möjligheter även när det känns tungt. Jag är otroligt stolt över mina barn. Att de har vuxit upp och blivit fina, unga män med bra värderingar. Jennie, min fina systerdotter som flyttade till Malta. Heja er!

Vem saknade du? Victor. Att ha honom fysiskt på plats i Stocholm. Att kunna ses när man vill. Hoppas hoppas hoppas att han snart är på svensk mark igen.

Tack för allt 2016 och varmt välkommen 2017!

Kram❤️

Gillar

Kommentarer