Nyår.

Då har vi avnjutit både jul och nyårshelgen. Nu är det bara trettonhelgen kvar, med start på fredag, sen är det dags att återgå till vardagslivet igen. Ända fram till påsk. För min del betyder det ny vårkollektion och Formexmässan nu i januari, så kul.
Min nyårsafton firade jag i Källviken hos Zofie, Jonas och småflickorna + Jonas syster. När vi kom dit vid ettiden så startade vi med att äta lunch, gravad lax och kokt potatis. Så gott. Sen blev det kaffe och semlor såklart.
Det var en väldigt lugn och stilla nyårsafton, värdparet är ju småbarnsföräldrar till två små gullungar. Så sömn prioriteras såklart före nattsudd. Men vi åt gott och drack gott. Spelade lite kort, skålade in det nya året lite i förtid och gick sedan till sängs.
Igår morse åt vi en god frukost och sedan packade jag ihop och körde hem till Stockholm igen. Det nya året bjöd på gråväder, så som typ hela julveckan sett ut.
Vid tolv mötte jag upp Pia för vår numera årliga nyårsdagspromenad med efterföljande semla på Thelins. I regn och rusk men väldigt skönt ändå. Och gott med semla såklart.
Resten av eftermiddagen tillbringade jag hemma. Tittade klart på Bron säsong 3, plockade undan julen och åt en obligatorisk pizza och promenerade en extra sväng. Avslutade kvällen med den nya säsongen av Bron, första spännande avsnittet.
Kram Jessica

Gillar