Nu är farmor trött.....

Allmänt
En supermysig helg är snart slut. Har tillbringat några härliga dagar i Umeå hos Juni. I går åkte vi in till stan och gick på bio. Storkarna, en riktig höjdarfilm tycker både jag och Juni. Se den oavsett om ni har barn som sällskap eller ej. Innan bion köpte vi såklart godis och Festis. Ett måste för alla, liten som stor. ?
Efter bion lekte vi en stund ute i den fina parken. Vi var även en sväng ner till vattnet innan Juni tyckte att vi skulle gå en sväng på stan och kolla efter något snyggt. Oklart om det var en snygg man till farmor eller någon ny prinsessdocka. ?
Kvällen tillbringade vi hemma med lek, pizzabak och lördagsmys. Älskart! När klockan närmade sig 21 så var Juni nere för räkning. Mamma Anna och jag hängde kvar ett par timmar till framför Tvn innan även vi började gnugga ögonen. 
Idag söndag. Vi skrotade runt i pyjamas fram till lunch. Så skönt. Vi har lekt, byggt några pussel, förmiddagsfikat, kollat in Dolly Style på youtube, ätit lunch och bara haft det bra. Strax innan 13.30 kom mamma Anna hem för att hämta Juni som då var ombytt och klar för söndagens aktivitet.  Minihopp stod på schemat. Så jag packade ihop och tog adjö. Satte mig i bilen och körde norrut. Next stopp Piteå❤️
Tack för den här helgen Juni och Anna. Det är en ynnest att få hänga med er.❤️

 Kvällen tillbringar jag på hotellrummet och laddar för en ny fin vecka. Piteå, Boden, Luleå, Stockholm och Malta står på programmet kommande vecka. Ni hänger väl med?!

Ha en fin söndagkväll!

Kram Jessica 

Gillar