Norrlandsturné.

Allmänt
Måndag morgon! Slog upp mina gröna ögon redan kl 06. Det var dags för den första av höstens Norrlandssvängar.

För jag äter ju inte bara semlor och gottar mig utan jag har även en riktigt arbete.?

Jag arbetar för ett norskt företag som heter Edelweiss och vi säljer massor med fina saker för hemmet. Tex blomkrukor, servetter, ljusstakar, ljus och allt annat lull-lull vi vill ha i våra hem för att trivas och höja mysfaktorn. Och den här veckan kör jag alltså Gävle-Umeå och besöker mina fina kunder.

Gillar verkligen mina Norrlandsturer, även fast de är mina längsta och flest dagar hemifrån. Men förutom att jag tycker om kuststräckan så är såklart grädden på moset att jag får hänga med min lilla prinsessa Juni under helgen. Juni är mitt barnbarn som blir 4 år nästa vecka. Pure Love❤️
Väskor packade, frukost serverad. Sen iväg. Första anhalten idag, Gävle. Där hann jag även med en kaffe med min barndomskompis Paula som är bosatt i staden. Mysigt. Kul med gamla kompisar och hur enkelt man bara babblar på trots år som gått och livet som rullar på. Fint och uppskattat.

Nu är jag på plats på hotellet och har just ätit middag. Är alltid så galet hungrig när jag kommer hem eller till hotellet. Blir oftast bara en måltidsbar och en flaska vatten på språng under dagen. Då är dagens middag väldigt efterlängtad och uppskattad.

Just på det här hotellet äter jag alltid Bookmakertoast. Så himla gott, även fast jag alltid tar bort själva toasten. Ha ha! Borde kanske istället beställa köttet utan bröd. Får bli så nästa gång, om jag kommer ihåg det då.
Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och kolla första avsnittet av Divorce på HBO. Premiär idag!!!! Gillar ju SJP starkt så jag har höga förväntningar på denna serie. Betyg kommer i morgon.

Ha en mysig måndagskväll. Tänd några ljus och kura ihop er i soffan.

Kram!

Gillar

Kommentarer