Nockeby Bageri.

Semmeltoppen
Igår fick jag äntligen anledning att åka upp till Nockeby Torg och besöka Nockeby Bageri. Ett bageri jag hört mycket om sedan det drog igång under hösten.
Så när de på instagram visade upp semlor så tog jag tillfället att åka dit. Här är allt som serveras helt ekologiskt och det tycker man ju om. Just den här dagen hade jag inte tid att sitta ner och gofika, men det ser jag fram mot att göra en annan gång. Mysig atmosfär och trevlig personal.
Semlorna fanns i två storlekar och jag valde såklart den vanliga, inga småsemlor för min del. Vi var tre ivriga testare denna dag. Förutom jag själv så bjöd jag Emil och Caroline på gofika.
Vi var väldigt nöjda med bullen, den var otroligt god. Bra jobbat. Grädden var god och fin i konsistensen. Mandelmassan, njae! Den var för mesig. God men mesig. Det här var en liten besvikelse faktiskt. Jag hade högt ställda förväntningar som tyvärr inte infriades. Den här semlan får mig inte att åka dit en extra gång. Missförstå mig nu inte. Semlan var jättegod, men jag är ju på jakt efter DENPERFEKTASEMLAN och det var inte den här. Jakten har just bara börjat. Ta en titt på förra årets Semmeltoppen 2017 för att se vilka semlor som toppade då.
* Inköpt på Nockeby Bageri * Pris 43 kronor * Betyg 3
Kram

Gillar