Myslördag med mina tjejer.

Igår hade jag en härligt mysig lugn lördag. Vaknade ganska tidigt, men låg kvar en extra stund i sängen och lyssnade på sista kapitlen av min ljudbok, Mannen som sökte sin skugga. Började sedan dagen med en promenad och en god frukost på Mellqvist med Pia, Jenny och Lexi the dog.
Efter vår mysiga frukost gick jag hem och facetimade med Juni. Hon var go och glad som alltid. Mindre än två veckor kvar tills vi ses och som jag längtar. Därefter åkte jag ut till Täby för att kolla på min guddotter Iza, som skulle spela innebandymatch. De kämpade väl och vann matchen med 5-3. Heja heja.
På vägen tillbaka stannade jag hos mina andra gullisar för att gofika och kramas lite. Bara en vecka kvar tills lilla Mira ska döpas. Gissar att Molly kommer att stjäla showen rejält. Hon är så härligt charmig just nu, som bara en tvååring kan vara.
När jag var tillbaka hemma igen passade jag på att ta en promenad innan det blev mörkt. Tror på att försöka få allt dagsljus man kan få så här års.
På vägen tillbaka stannade jag för att köpa en grillad kyckling. Var så sugen på att göra en gammal favorit. Kycklinggratäng med champinjoner, persika, creme fraiche, vitlök och soya. Supersmarrigt och världens enklaste att tillaga.
Sedan blev det hemmamys, så mycket bättre och en väldigt lugn lördagskväll. Älskart! Kram Jessica

Gillar

Kommentarer