Mysdag. 

God morgon lördag. Har ni sovit gott? Hade ni en härlig fredag?

Jag hade en supermysig dag igår. Startade i vanlig ordning dagen med en prommis. Det var ju så kallt så det tog tid att klä sig för -12 grader. Självklart matchar jag underställ med mattan i mitt sovrum. ?

Jag var ganska ensam ute så tidigt en helgdag. 

Väl hemma igen blev det frukost, Nyhetsmorgon och tidningar. Fortfarande iklädd mitt supersköna underställ. Älskar långa, lediga förmiddagar på hemmaplan.

Jag är sedan länge torsk på doftljus från Voluspa. Har alltid minst ett här hemma. Hittills har doften Crisp Champagne varit en ohotad favorit. Men nu har jag nog en ny favorit, Mandarino Cannela. Mums så ljuvligt det doftar. 

På eftermiddagen gick jag ut en sväng igen. Magiskt vackert väder och mycket folk ute på stan. 

Avslutade eftermiddagen med en god semla och lite fix & trix här hemma. Läs gärna gårdagens recension av Ritornos semla. 

Gjorde i ordning en omgång kroppspeeling att använda i duschen. Världens skönaste och enklaste. Blanda kaffesump och en skön kroppsolja i en fin burk med lock.  Vips så har du en superbra peeling. Du blir len och mjuk som en barnrumpa efter användning. Enda nackdelen är att det blir lite grisigt i duschen, men det är det värt. 

Kvällen bjöd på Moussakka och På spåret. 

 

Dagens planer är att ha en minst lika mysig dag som igår. En sväng ut på byn och en semla med Pia är några av planerna. 

Önskar er en mysig lördag.

Kram Jessica ?

Gillar

Kommentarer