Monday-funday

Semestern är slut och idag var det dags att kicka igång vårsäsongen för min del. Kul och spännande.

Jag började min vecka med att besöka en av Stockholms absolut coolaste inredningsbutiker, Brandstationen på Hornsgatan. Kolla in dem på Instagram om du är inredningsintresserad.

Men innan den nya veckan rasar vidare ska vi kolla in vad jag gjorde igår. En solig och iskall januarisöndag i Stockholm.

Jag promenerade såklart ett par svängar. Solen inbjöd till utomhusvistelse men oj vad kallt det var. Hade definitivt behövt långkalsonger. 🙂

När klockan sedan slog tolv mötte jag upp Maria och Pamela på Le Bistro för en god brunch och lite catch up efter helgerna. Pamela har varit på semester så henne har jag inte träffat sedan julbordet. Maria träffade jag en snabbis i mellandagarna. Men nu fick vi tid att prata i några timmar och det var supermysigt, som alltid.

Vi beställde in fantastiskt goda avocadomackor och latte. Sedan delade jag och Maria på en portion american panncakes. Vi letar ständigt efter de perfekta pannkakorna.

Efter den trevliga brunchen gick jag hemåt, via Pia, som knyckte med sig mina glasögon i fredags efter vår middag. Nu knyckte jag tillbaka dem 🙂

Lite snicksnack med Pia och bus med Lexi. Sen fortsatte jag vidare genom Vasaparken och upp till Brunkebergs Bageri där dagens semla skulle inhandlas. Älskar vår fina park. Ständigt sjudande av liv och olika aktiviteter, året runt.

Sedan hade jag en lugn och mysig eftermiddag och kväll hemma på Dalagatan. Pysslade om mina växter, läste, förberedde lite jobb och kollade på några avsnitt Frikänd på Netflix. Klockan nio var det sedan veckans höjdpunkt, Bron. Så bra och oj vad jag inte gillar att vänta på nästa avsnitt.

Åt upp mina goda rester från i fredags till middag och avnjöt den supergoda semlan från Brunkan.

Vad jag gav semlan för betyg kan du läsa här Brunkebergssemlan

Hej på er. Något sent kommer här dagens inlägg. Bloggen växer och växer vilket betyder att den också ska få ett nytt hem, en ny portal. Nu blev flytten lite försenad och blir istället av natten mot onsdag om allt går bra.

Kram Jessica ☀️

Gillar