Min måndag.

Gårdagen började med en härlig promenad och en vacker septembermorgon. Om ni har möjligheten, kanske någon morgon under veckorna, ta er ut på en promenad innan frukost. Det är så otroligt skönt och gör så gott med både kropp och knopp.
Jag arbetade såklart och besökte ett gäng trevliga kunder. Ett av eftermiddagsbesöken var nere på Sveavägen och där går det inte att parkera, så då lämnade jag bilen hemma och promenerade dit med en ljudbok i öronen. Så härligt. Jag hann även med en kaffe och bebisgos med Zofie och Mira under dagen. Myspys på en måndag. Klockan sex kom Helen och Tessan hem till mig. Jag lagade en smarrig och busenkel pasta med zucchini och saffran. Jag fräser zucchini och lök i olja. Slår på vispgrädde och saffran. Kryddar med salt och peppar. Klart att servera till nykokt pasta. Toppa med lite parmesan. Ät och njut.
Världsklass att få börja veckan med så mycket kompismys. Idag är det tisdag. God morgon på er. Utanför mitt fönster vräker regnet ner. Jag ska åka till Hallstahammar och Arboga idag. Ha en fin tisdag. Kram Jessica

Gillar