Mercadona.

En favoritsyssla när jag kommer hit, förutom att sola och bada, är att gå till vår Mercadona och storhandla.

Hemma handlar jag mestadels min mat via Allt om matkassar och därför är det lite extra kul att få strosa runt i butikerna här. Förutom att stress inte existerar så är utbudet fantastiskt och priserna betydligt lägre än i Sverige.

Dessutom är grönsakerna och frukten betydligt mer smakrika. 

Glad att det är mest uppför dit och inte hem, när påsarna är tunga. Lite härligare att göra vardagssysslor omgärdad av palmer.

Igår morse när jag kom ner till stranden strax efter nio höll de här hurtiga gänget igång redan. De visade sig vara ett gäng svenskar dessutom. Jag hade redan kört mitt 7 min/workout så jag passerade och tog plats i solsängen.

Varvade gårdagen under parasollet och i solen. Lyssnat på ljudbok/slumrat. Flertalet gånger har jag fått spola tillbaka boken, det är som de brukar de första dagarna på semestern.

Det är förresten iskallt i havet. Riktigt iskallt så benen domnar bort. Ser knappt ens barn som badar.

Vid sextiden var jag åter hemma. En skön dusch och lite mat. Det blev lax, tzatziki och majs. Så enkelt och väldigt gott.

God morgon söndag. Hoppas ni sovit gott. Nu ska jag ordna med morgonbestyren och sedan promenera till stranden. 

Dagens tuffaste beslut idag är vilken bok jag ska lyssna på. Avslutade semesterns första bok igår. Bakom din rygg Av Sofie Sarenbrant. Den var väldigt bra. 

Sa jag att jag älskar semesterlivet. ☀️☀️

Kram Jessica 

Gillar