Medmänsklighet.

AllmäntI torsdags mötte jag upp Tessan på Un Poco för att äta en bit mat och prata om livet. Sist vi sågs var i mellandagarna så det var på tiden.

Vi tog in ett par fantastiska förrätter som vi delade på. En ljuvlig burrata och en oxtartar. Till varmrätt valde jag tryffelrisotto och Tessan tog Raviolin.

Om ni inte besökt Un Poco kan jag verkligen rekommendera er att gå dit. Mysig miljö och väldigt god mat.


Vi hade som alltid en mysig kväll och innan vi skiljdes åt hade vi bestämt oss för att ta redo på var och hur vi kan göra nytta och hjälpa till som medmänniskor till de som av olika anledningar har det tuffare än oss i livet.

Både jag och Tessan har sedan länge haft en vilja att bli en bättre medmänniska. Att på något sätt kunna hjälpa till där det behövs känns helt rätt och kanske borde vara en självklarhet för de flesta av oss någon gång i livet.

Jag tror även att alla typer av ”bryggor” mellan olikheter är bra för alla. Att det är så fördomar och hat främst stävjas. Vilket känns extra viktigt just nu i vårt samhälle.

Om det är någon av er som har tips eller kanske själva redan är hjälpsamma medmänniskor. Tipsa oss gärna om organisationer och frivilligorganisationer där vi kanske kan göra nytta någon gång i veckan eller när det behövs.God morgon lördag. Hur mår ni idag?

Jag sitter i soffan och kollar på OS. Tänk att det är sista dagen i morgon. Heja Sverige och stort grattis Norge. Vilken imponerande medaljskörd av lillebror. 


Vilken dag vi hade igår, ännu ett OS-guld och något slags aprilväder med ömsom sol ömsom snöstorm. Helt galet.

Jag förberedde och planerade för min norrlandstur. Hoppas verkligen jag slipper snökaos nästa vecka. Vid tvåtiden kom Emil förbi och vi åt lunch tillsammans. Mysigt.

Kvällen tillbringade jag med några av mina favorittjejer. Men mer om det i ett annat inlägg.


Hoppas att ni alla får en härlig dag. Jag ska njuta av en ledig dag utan måsten och ikväll blir det 18-årskalas i Nacka.

Hörs senare vänner.

Kram Jessica 💕


  • Allmänt
  • Nära Norrmalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer