Livet de luxe.

Vilken härlig nationaldag vi fick igår. Strålande sol, varmt och massor med människor ute på stans gator och i parkerna.

Jag inledde dagen med en härlig morgonpromenad. En podd i lurarna och solglasögonen på. Så ljuvligt.

Klockan elva mötte jag upp Pia för ännu en promenad. Denna gången ner till Kungsträdgården och Smaka på Stockholm. 

Emil arbetade för Scandinavian Photo och visade upp kameror, så självklart hälsade vi på honom också. Ni glömmer väl inte att anmäla er till Stockholm Fotomaraton som går av stapeln i augusti. Nu på söndag är det även ett vernissage i stan med bilder från tidigare års tävlingsbilder. Ni ser allt om detta på deras hemsida och Facebook.

Vi passade på att äta lunch i solskenet. Supersmarrigt.

Efter den goda lunchen promenerade vi hemåt genom stan. Fullt med folk överallt och så härlig stämning.

Stannade på Gateau på vägen och köpte med oss bakelser hem. Mumsigt!

Vinkade hejdå till Pia och gick hem till mig. Vilade en stund i soffan med ett avsnitt House of Cards. Jösses så beräknande de är Claire och Francis Underwood. Ser ni House of Cards? Om inte, gört.

Vid halv sju kom Emil förbi för att äta middag. Jag lagade en smarrig Carbonara och till det drack vi ett glas vin. Gott och mysigt. En perfekt avslutning på årets hittills bästa helg. Livet är allt bra fint ändå. ❤️
 

Idag är det vardag igen, men inte för mig för jag har en ledig dag även idag. Ska bara njuta av dagen, göra några ärenden och mysa. 

God morgon på er.

Kram Jessica

Gillar