Livet ändå.

Tror jag och Matte hade den skönaste lördagen på väldigt länge igår.
Iklädda pyjamas satt vi hela förmiddagen i varsin fotölj, pratade, drack latte och såg ut över vattnet.
Vi hade egentligen planer på att åka över till Sandhamn för en lunch och promenad. Men utanför blåste det på ordentligt och absolut ingenting lockade oss att ge oss ut, så vi beslutade oss för att hålla oss inne. Så skönt.
När vi sedan blev hungriga på lunch slängde vi ihop en god omelett och fortsatt att njuta av skådespelet utanför fönstret .
Det var verkligen ett riktigt höstväder, ömsom helgrått och piskande regn för att i nästa stund spricka upp och låta solen titta fram lite snabbt. När kvällen sedan kom och det var dags för middag blev det pilgrimsmusslor till förrätt och grillad entrecote till varmrätt. Det var supergott och vi satt länge och pratade kring matbordet innan vi återvände till soffan.
God morgon på er. Idag är det söndag och det är dags att bege sig hemåt. Men först blir det frukost i lugn och ro innan vi åker till Sandhamn en sväng. Sedan på vägen mot fastlandet och bilen ska vi stanna och äta lunch med Sussi och Greger i Stavsnäs. Livet i skärgården är verkligen mysigt off season. Jag längtar redan till nästa gång. Ha en mysig söndag så hörs vi från stan. Kram Jessica

Gillar

Kommentarer