Kvällar man inte vill ska ta slut.

God morgon vänner. Två dagar kvar. Jag konstaterar att det lär bli en grön jul här i Stockholm. Rena rama värmeböljan ute. Sex grader plus visar termometern idag.

Igår kom då äntligen dagen då Madde och Madde skulle komma på middag. Vi har försökt att hitta en dag som passar rätt länge. Men nu så.

Dukningen för kvällen blev vit och grå, självklart med mina nya fina mattallrikar.

Jag bjöd på bubbel, lammfrikadeller i tomatsås, rödvin och såklart en semla till dessert. Allt var väldigt gott och fick godkänt av tjejerna. 

Vi åt och pratade så mycket att tiden fullständigt flög iväg. En sån där kväll ni vet som man önskar aldrig tog slut. 

Kvällen avslutades med en god ostbricka som Madde hade köpt med. Ostarna var ljuvligt goda och sköljdes ner med ett glas rött. 

Sedan var klockan hux flux halv elva och Håkan, punktligheten själv, stod utanför dörren och väntade på att få köra hem Maddarna. Tack för världens mysigaste kväll tjejer och vi ses snart igen. ❤️

Helt knäppt att det är uppesittarkväll i morgon. Så fort det går. Har ni laddat med bingolotter? Vi kickar igång vårt julfirande hos syrran i morgon. Det ska bli så mysigt. Sedan kör vi "all in" i dagarna fyra. Men det får ni höra mer om längst vägen.

Ha nu en härlig torsdag.

Kram Jessica ❤️

Gillar

Kommentarer