Julen är lugn.

God morgon på er. Torsdag, dan före dan före dan före dan. På söndag är det julafton och många är galet stressade för att hinna med. Andas!
Jag är precis tvärtom. Nu är jag klar, färdig, lugn. Nu njuter jag till fullo och laddar mina batterier inför det nya året. 2018! Bring it on.
Julen är och har alltid varit en relativt fin och lugn helg i vår familj. Det är jag tacksam för, tycker så synd om alla som förknippar julen med ångest, bråk och kanske fylla och våld. Ensamheten under dessa högtider är hjärtskärande och jag har en dröm om att någon gång få med mig hela familjen som volontärer vid ett soppkök eller liknande under julhelgen. Är övertygad om att det vore både läskigt, magiskt och nyttigt.
Igår gjorde jag mina sista kundbesök för i år. Senare på eftermiddagen mötte jag upp Pia på Mellqvist för latte och bulle. Mums. Nu åker hon på jullov så det var mysigt att hinna ses innan julen drar igång.
I tisdags kom Emil förbi och hjälpte mig att äta upp resterna från helgens julbord. Så mysigt att få krama om honom och höra om veckan i kajaken för Musikhjälpen. Jag är så otroligt stolt över honom och hela gängets engagemang.
Idag ska jag ge min bil lite kärlek. Tvätta den och städa ur allt som ligger och skräpar. Ikväll ska jag träffa Tessan och äta middag. Det ser jag verkligen fram mot. Ha en fin torsdag. Kram Jessica

Gillar