Julbordstider.

Allmänt
God morgon torsdag. Hoppas ni sovit gott. Jag ska hoppa i kläderna och ge mig ut på en prommis. På vägen hem ska jag äta frukost med Pia på Mellqvist.

Igår var jag på middag hos mamma och pappa. Emil kom också dit. Vi åt tacos och drack vin. Så himla gott. Länge sedan tacos var en återkommande rätt i mitt hem. Men när barnen var mindre då var det en klassiker.
Till dessert hade mamma bakat knäckflarn med vispad grädde. Det är galet gott! 

Tog en promenad hemåt strax efter nio. Gjorde sällskap med Emil upp till Fridhemsplan. Det var rätt kallt på vägen hem. Borde haft en mössa. Lyssnade på Värvet med Martina Haag. Åh vad jag gillar henne. Otroligt klok och härlig. Har ni inte läst hennes senaste bok "Det är något som inte stämmer" så kan jag varmt rekommendera den. Dagens boktips. 

I eftermiddag kommer min julgran. Så kul att få den på plats och sedan klä den. Älskar doften av gran och älskar myset en gran ger. 

På fredag kväll ska jag fixa julskinkan och förbereda det övriga inför mitt årliga julbord som går av stapeln på lördag. Såg att snapsen från förra året ligger kvar i frysen. ? Ser verkligen fram mot lördag. Mysigt! 

Äter ni många julbord? I år skulle jag verkligen vilja gå på Artipelag och se/äta Alla kan äta julbord. Får se om jag får till det. 

Upp och hoppa nu, vi hörs senare.

Kram Jessica 

Gillar

Kommentarer