Idag börjar våren.

Nja det är kanske inte helt sant, men för mig och mina kunder är det nästan VÅR !!!!! Idag gör jag det första kundbesöket med fokus på nya vårkollektionen. Så kul.
Det verkar dessutom som att vi ska få se solen idag. Det låter helt otroligt härligt, för de senaste dagarna har ju varit katastrofalt trista vädermässigt. Så här mörkt och grått var det på min morgonpromenad i går.
Igår hann jag ta en kaffe med min kompis Veronica. Så kul att ses och hinna prata en liten stund. Nu hoppas jag att det inte dröjer ett år tills nästa gång.
Väl hemma och hungrig lagade jag en väldigt god middagsrätt med kalkonfärs och goda smaker. Lyckades dessvärre bränna grönkålen, men det blev gott ändå.
Efter att jag ätit upp min goda mat tog jag på mig och gav mig ut på en skön promenad i regnet. Har börjat på en ny spännande ljudbok och då är det inga problem med motivationen.
God morgon torsdag. Om en vecka är jag hos Juni. Som jag längtar. Hon har börjat på något boll-skoj som jag ska få hänga med på nästa torsdag. Kul.
Kram Jessica

Gillar