Höst i luften.

God morgon på er. Det är tisdag. Jag skulle egentligen ha åkt till Västerås idag men det blev framflyttat någon dag. Så kan det bli ibland i förkylningstider.
Igår var jag och arbetade i fina Linköping. Vädret var soligt och krispigt och kunderna köpglada och härliga. En bra måndag.
Hade en fin resa fram och tillbaka. Gillar verkligen att köra bil när vädret är på topp.
När jag var tillbaka i Stockholm hade jag förberett dagens middag innan jag åkte, så det var bara att kicka igång ugnen och stoppa in formen med maten. Torskrygg i vin/grädde och potatisklyftor. Väldigt smarrigt. I söndags träffade jag Maria för att äta en brunch. Planen var egentligen Sthlm Brunch club men kön var oändlig så vi gick till Kaffeverket istället. Gott, organiskt och väldigt trevligt. Älskar mat, älskar vänner. Vi kunde dessutom sitta ute. Gäller att passa på nu innan uteserveringarna är borta för säsongen.
Efter den mysiga brunchen åkte jag ut och hängde lite med Victor och Sara. Hur härligt är det inte att ha dem nära igen. Vi fikade lite till. Det var ju ändå söndag. Sara gjorde iskaffe och jag hade med några muffins.
Utanför deras hus bjöds vi på den här fina regnbågen.
Upp och hoppa nu kompisar. Dags att starta igång denna tisdag. Vi hörs lite senare. Kram Jessica ☀️

Gillar

Kommentarer