Höst i luften.

God morgon måndag. Riktigt höstrusk ute. Tycker nog att sommaren försvann lite väl fort i år. Håller tummarna för lite härlig brittsommar. Igår startade jag ju dagen ute i Nannberga. Vi tog en skön morgonpromenad på drygt 7 km. Jag och Maria travade på i rask tempo och drog iväg från resten av gänget.
Väl tillbaks i stugan dukade vi fram en riktig brakfrukost och slog oss ner runt köksbordet. Vädret var riktigt höstlikt och inte alls så fint som under lördagen. Efter den goda frukosten packade vi ihop och återvände mot Stockholm. Titti släppte av mig i Barkarbystaden där jag skulle hälsa på Victor och Sara i nya lägenheten. Victor försökte per telefon guida mormor och morfar som också ville se lägenheten och få lite gofika.
När vi fikat och sett det nya hemmet åkte vi in till stan och jag blev avsläppt hemma på Dalagatan. Lämnade av min packning och bytte kläder för att sedan gå och möta upp Maria som äntligen är hemma från semestern i Grekland. Vi satte oss på Raw och åt en god Bento samtidigt som vi uppdaterade varandra på vad som hänt de senaste veckorna.
Efter den goda måltiden gick vi över gatan och tog en latte på Mellqvist innan vi skiljdes åt och jag promenerade hemåt. Höll på att frysa ihjäl på vägen. Så ruggigt och blåsigt.
Kvällen blev lugn och skön hemma i soffan. Tända ljus och lite tv-tittande. Victor och Sara tittade förbi en snabbis och kopplade in min Appletv som jag fått av dem.
Nu väntar en ny vecka och en hel massa trevliga kundbesök. Kram Jessica

Gillar

Kommentarer