Homemade.

God morgon. Utanför mitt fönster är det flera plusgrader och lite småruggigt. Om ett par timmar kommer servicekillen hit som ska laga min diskmaskin. Håll tummarna för att det går bra. 

I eftermiddag tänkte jag ta tag i julgodiset. Mina hjälpredor bor ju tyvärr på Malta eller är upptagna med annat. Så händig tjej reder sig själv.

 I år tänkte jag göra Rocky Road, Nutellagömmor och Peanutbuttercups. Dessutom ska jag baka en saffranskaka som jag gör varje år. Ja just det, några chokladbollar får det allt bli också. 

Sa jag att vi gillar sötsaker i familjen.?

Igår kväll tittade jag på de två första avsnitten av The Crown på Netflix. Älskar redan serien och ser fram mot att se hela säsongen. Får lust att gå och köpa mig en bok om de engelska kungahuset under 18 & 1900-talet. Är det någon som har någon att rekommendera? Tänk om man hade fått vara en fluga på vägen i slottet där.

 Jag som är född på 70-talet följde med häpna ögon den enorma populäritet som kom med Lady Di och yrvädret Fergie  under 80-talet och hur det helt galet exploderade under 90-talet. 

Jag minns den sorgsna morgonen i augusti 1997. Jag hade lämnat min man och barn kvar på landet hos mina föräldrar och var på väg till arbetet för att inventera. På radion meddelades att Prinsessan av Wales hade dött i Paris under natten. Jagad av paparazzi. Så sorgligt jag tyckte det var och så hjärtslitande det sedan blev att se de två små sönerna som tvingades paradera efter kistan genom London. 

Som sagt, det är tur vi inte i förväg vet vårt öde. 

Upp och hoppa mina vänner.

Kram J ?

Gillar

Kommentarer