Hola Fuengirola. 

Igår var det en alldeles ljuvlig dag. Vädret var perfekt. Sol, blå himmel och vindstilla till en början. Och väldigt varmt. ☀️
Efter lunch när solen stekte som starkast kom eftermiddagsbrisen som en skänk från ovan. Då drog jag ut solstolen från skuggan under parasollet och hade en helt ljuvlig eftermiddag. 
Låg och lyssnade på musik och kände fredagspeppen komma. Det här är verkligen semester i sin bästa form.  Strax innan sju var jag kammad och klar för en tur till Fuengirola. Första gången på en vecka som jag skulle visa mig i människobyn. 
Jag promenerade upp till pendeln och åkte för att möta min kompis Vivi och hennes söta dotter Eviana för en middag på stan.
Vi promenerade ner genom stan och satte oss sen för att äta middag och dricka Sangria. Så mysig kväll och så kul att ses. 
Efter middagen strosade vi en stund på stan. Söta Eviana köpte glass och vi tittade på folkvimlet.
På vägen tillbaka blev det ett glas Rosé på deras balkong innan jag promenerade upp till stationen och tog tåget hem igen.
Väl hemma möttes jag av den här utsikten. Satte mig på altanen och ville aldrig gå in. En helt magisk kväll/natt. 
God morgon lördag. Hoppas ni har det bra. Idag blir det en dag på stranden. Den har ni inte hört förut va?! Stor kram ❤️

Gillar

Kommentarer