Helgens lilla lista.

Allmänt, Listor


Helgens lilla lista.

1. Har du några särskilda planer för helgen?


Yes!  Egentligen började väl helgen igår med en lugn myskväll hemma. Emil kom förbi. Jag fixade mat och fick kramas med min fina son. Mysigt! Idag ska jag först njuta av vädret och hålla till ute i solen. I eftermiddag ska jag laga mat och förbereda för kvällens middag. Söndag blir det lite blandat. Träffa en kompis för en frukost bl.a. 


2.
Vad föredrar du att göra på helgen?


Well, det beror såklart på årstiden. Men generellt så vill jag börja dagen med en promenad. Sedan vill jag äta en god och lång frukost. Sover gärna middag en stund på dagen om det är vinterhalvåret. Solar eller myser på en uteservering om det är sommarhalvåret. På kvällen vill jag äta middag med vänner.

3.
Bästa helgminnet?


Oj vad svårt. Men en helg som innehåller vila, vänner
, familj, mat, vin och skratt är ju alltid bra. Måste försöka lägga till lite mysigt hångel framöver. Någon frivillig?

4. Favorit-helgmat och snacks?


Älskar ju god mat överlag. Men löjrom, goda grytor och pasta är alltid välkommet i min mage. Snacks är jag dålig på, föredrar choklad.

5
. Bästa helgdrickan?

Vatten, latte & rödvin.


6. Bästa helgmusiken?


Beror på. Tycker om så mycket olika musik. Men ni vet ju att världens bästa låt, Eloise, alltid är rätt.

7. Vem spenderar du helst helgen med?

Mig själv tack och lov. Annars vore det ju trist tänker jag. Men jag vill såklart vara med mina vänner. När tillfället ges så älskar jag att hänga med mina söner och familjen. Ungefär varannan månad är jag hos Juni. En sån helg är lycka. En härlig mix gör mig glad.

8. Tips på att få en bra helg?


Det viktigaste är såklart att göra det man vill. Jag behöver balansen av vila, social samvaro och en dos ensamhet. Njut av tillvaron. Ät gott och sov gott. Viktigast av allt, slösa inte bort helgen på att vara bakis.

Nu ska jag sätta igång den här helgen.
Kram Jessica
💛

Gillar