Happy friday.

Allmänt

Hej och god morgon. Det är freeeeeedag! Älskar fredagar.
Den här veckan har ju rusat iväg. Det har varit min första arbetsvecka för året och såklart en hel del jobb. Jag har varit mest i och kring Stockholm, men även hunnit med en tur till Örebro.

I tisdags efter jobbet kom Victor och Sara hit för att hjälpa mig med bloggen och som tack fick de såklart mat. Jag lagade en god vegrätt från min matkasse, tempurafriterad broccoli med inlagda grönsaker och sojamajo. Det var kanongott.

I onsdags vaknade vi upp till en magiskt vacker vintermorgon här i huvudstaden. Efter min kyliga men härliga morgonpromenad mötte jag upp Emil för en god frukost på Sthlm Brunch Club.
Han kom direkt från en natt i sitt tält. Emil, min alldeles egna skogsmulle, har för avsikt att tälta minst en natt per vecka under hela 2018. Ni kan gärna följa honom på Instagram @frilufsarna.se

Vi åt en väldigt god frukost tillsammans innan han pep iväg till jobbet och jag åkte på dagens första kundbesök. En perfekt start på dagen.

Jag har såklart hunnit med att äta och testa semlor. Än så länge har jag ätit lika många semlor som året har dagar. Det är ju mitt mål, att när vi kommer fram till skärtorsdagen har jag ätit en semla per dag.
Det är inte varje dag jag prövar en ny semla, då blir det någon av mina personliga favoriter här i kvarteret.

Nu vill jag passa på att säga god morgon och önska er en superhärlig fredag. I eftermiddag kommer dagens semmeltest upp här på bloggen. Hoppas ni kikar in då.

Kram Jessica ❤️

  • Allmänt
  • Nära Norrmalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer