Happy friday.

God morgon från ledighetskontoret. Som jag älskar att vara ledig ”off season” och inte ha något speciellt planerat. Det känns så kravlöst och lyxigt.
Igår regnade det nästan hela dagen. Jag lufsade runt hemma på förmiddagen och sedan promenerade jag ner till Odenplan och mötte upp min kompis. Vi gick till Primo och åt en god Pasta Carbonara för att sedan gå över torget och dricka kaffe på Espresso House.
Som vanligt när vi ses så pratar vi så mycket att tiden rusar iväg. Så med andan i halsen sprang jag in hos Maria på byMani när det var dags för världens skönaste ansiktsbehandling. Dåsig, rufsig och rosig om kinderna traskade jag sedan hemåt efter den härliga behandlingen. Det småduggade ute men jag ville verkligen promenera genom stan. Riddargatan - Dalagatan är en finfin promenad. Stannade för att köpa tulpaner på vägen. Tulpaner och eucalyptus är verkligen ljuvligt ihop. Lite lycka i en vas.
Väl hemma var det middagstid. Jag hade smarriga rester i kylen. Så resterna lagade sig själv i ugnen och kunde sedan avnjutas utan någon större arbetsinsats. Älskart! En ledig torsdag i november gick sedan mot sitt slut.
Idag är det fredag. Misstänker att flera av er arbetar halvdag eller är helt lediga. Det är ni värda. Njut av dagen, vi hörs lite senare. Kram Jessica

Gillar

Kommentarer