Happy Friday.

God morgon alla fredagsälskare. Skönt med helgen runt hörnet tycker jag.
Veckorna går så rasande fort och helgerna ännu fortare. Därför är det väldigt roligt att ha bloggen som en typ av dagbok. Vet ni att den 4 oktober, på kanelbullens dag, då fyller min lilla blogg 1 år. Hurra hurra. Om ni har tråkigt någon dag kan ni roa er med att gå tillbaka och läsa några av de första inläggen. Jag gjorde det förra helgen och jag känner mig glad och stolt. Framför allt blev jag sjukt sugen på semlor. Men nu ska vi se på vad som hänt de senaste dagarna. I onsdags var jag och åt en god frukost med Marie. Jag fick en skön promenad i ett vackert Stockholm.
Vi hängde på låset till Fabrique och fick vänta en stund innan klockan slog sju. Men sen fick vi både frukost och en stund att få prata i lugn och ro. Bästa starten på dagen.
Igår var det torsdag och jag styrde kosan mot Uppsala. Regntunga skyar hela vägen.
Efter en fin arbetsdag i Uppsala åkte jag hem och pudrade näsan innan jag skulle iväg på den här donnans Bokrelease.
Det var mingel, plockmat och hurrarop för duktiga Anna. Tänk att hon skrivit en bok. Stort! Självklart fick jag min alldeles egna bok signerad av författarinnan. Tack snälla Anna och stort lycka till på bokmässan. Här är vi, triss i klasskompisar från Hässelby. Sandra, jag och Anna.
När klockan var åtta var jag hemma igen. Kröp upp i soffan och tittade på Wahlgrens värld. Har inte sett den tidigare säsongen, jag gillar inte reality-tv så mycket, men tycker att de var lite småkul. Helknäppa och väldigt kärleksfulla.
Nu ska jag riva av dagens arbete innan fredagsmyset tar vid. Längtar! Ha en fin fredag så hörs vi senare. Kram Jessica ❤️

Gillar

Kommentarer